Blog

Vyhrajte dva koníčky do dětského pokoje

01.10.2014 13:20

Tentokrát mám pro vás skvělý tip:) Zahrajte si o koníčky v podobě samolepky na zeď, kterou nalepíte do pokoje svého milého děťátka. V soutěži jsou dva nástěnné motivy, které si zaslouží viset u vás doma. Zapojte se nejenom zodpovězením správné odpovědi na soutěžní otázku (odpověď najdete na VelkeSamolepky.cz), ale i za sdílení soutěže.

Vyhrajte je zde:

https://samolepky-na-zed-kuchyne.webnode.cz/news/soutez-o-dva-bile-kone-vyhrajte/

 

Tipy pro dětské pokojíčky

30.09.2014 13:06

https://www.velkesamolepky.cz/kostky-001Jak vybrat nejkrásnější dekorace do dětských pokojíčků, aby pomáhaly rozvíjet fantazii našich "malých"? Jak zajistit, že vybrané dekorace budou bezpečné pro dítě - nejenom minimalizováním možnosti je přímo zranit (například pádem), ale neohrožovat například v podobě chemické stálosti a vyrobení z kvalitních materiálů? Jak vybrat takové dekorace do pokojíčku vašeho malého? To si povíme dnes.

Dekorace v podobě koberce pro děti

A začneme hned od základů. Nejjendodušší dekorací bude pěkný koberec - třeba v podobě obrovitého města s trávníky, silnicemi, autíčky, radnicí, heliportem, nemocnicí a hasičárnou. Jistě je znáte i vy. Takové krásné koberce jsme si jako malí přáli nejspíše všichni. Však s nimi byla veliká zábava. Začněte tedy s výzdobou pěkně od spoda. Pokračujme teď výše.

Samolepky na stěnu i pro děti

Nesmíme zde samozřejmě opomenout i samolepky, kterým se věnujeme ve většině našich článků na tomto pidimini blogu o dětských výzdobách. Samolepky je nutné vybírat takové, které jsou materiálově TOP (bez chemických příměsí a bezpečné pro děti!) a nejdou lehce odlepit ze stěny - všichni totiž víme jak jsou naši malí neskutečně zvídaví a snaží se prozkoumat vše. I to, jak vypadá stěna pod nalepenou samolepkou. 

A je jedno, že je nádherná, barevná a v podobě jeho oblíbeného zvířátka. Zde bych vám mohla doporučit shop VelkéSamolepky.cz - používají ověřené PVC kvalitní fólie (jsou certifikované a nehořlavé) a také solidní dávku samolepek. Máme od nich už 4 kousky a vždy spokojenost. Jen by mohli mít trochu nižší ceny - ale za kvalitu a bezpečí mého dítka to ráda dám:)

Samolepky pro děti - tipy na motivy

01.09.2014 15:58

Dnes se podíváme na konkrétní dětské samolepky na zeď, které můžete svému roztomilému dítku pořídit do děstkého pokojíčku. Vystavte mu například pohádkový svět s hrady, zámky, princeznami, draky, vílami, trpaslíky a rytíři - a použijte tyto nástěnné dekorace jako prvky ve vyprávěných pohádkých příbězích. Ukažte jim, že jejich pohádkové oblíbené postavy jsou mu neustále nablízku a ochraňují ho před zlou královnou a nepřátelskými bytostmi z celého širého pohádkového světa.

Pohádkové designy pro každé dítě

Nejdříve krátce o dětských nálepkách na zeď, které si můžete doma nalepit naprosto sami - nepotřebujete k tomu profesionála ani speciální nářadí - vystačíte si s vlastními rucemi.

Jak nalepit samolepky na stěnu? NÁVOD

Aplikace samolepky je jednoduchá. Po vyjmutí z obalu ji nalepíte na vybrané suché, čisté a odmaštěné místo. Pokud se Vám samolepka přestane líbit, jednoduše ji opět sloupnete. Velkou výhodou je to, že tyto samolepky nepoškodí povrch, na který jsou nalepeny. Můžete je tak odstranit bez jakýchkoliv následků nebo je snadno vyměnit za nové. 

V nabídce jsou různě veliké i různě složité motivy. samolepky si vybírá v poslední době velké množství zákazníků k výzdobě svého bytu, domu či kanceláře, výjimkou nejsou ani hotely a nemocnice. Útulnost je přeci jedním z nejdůležitějších faktorů, který by se neměl podceňovat. K čemu je mít domov, kde se necítíte? 

Raději jděte opačnou cestou, pořiďte si samolepky podle svého vkusu. samolepky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, takže při správném nalepení na zdi vydrží opravdu dlouhou dobu. Jedná se o produkty, které jsou cenově dostupné a přitom jde o velmi pěkný designový prvek, který celý prostor prozáří a dodá mu nový rozměr. 

Potřeba odlišit se nějakým způsobem od ostatních není jen otázkou oblečení, hudby, či vizáže jednotlivců, ale každý z nás chce odlišit i svou domácnost od ostatních odlišit, cítit se v ní příjemně a vystavovat na obdiv návštěvníkům. Proto se v tomto příspěvku podíváme na to, jakým způsobem můžete změnit pomocí samolepky každou místnost ve Vaší domácnosti v naprosto jedinečnou, moderní a přitom levně… 

Samolepky představují cenově dostupné řešení výzdoby interiéru. Výhodou je možnost výběru z obrovského množství motivů, takže každý si přijde na své. Možná se ptáte čím je náš obchod jiný od ostatních obchodů, které nabízí samolepky? Nasloucháme zákazníkům, řešíme jejich individuální potřeby a snažíme se každému poradit. To je hrozně důležité v záplavě různých obchodů, které nabízí různě pojmenované samolepící dekorace..

Soutěž o dětské samolepky na zeď

25.08.2014 20:47

Je to tady - dlouho slibovaná soutěž o krásné samolepky na zeď vhodné nejenom do dětského pokoje. Ve spolupráci s redakcí VelkeSamolepkyNaZed.cz jsme uspořádali soutěž o poukazy na samolepky dle vlastního výběru:))

Soutěžte zde - za odpověď i za sdílení:)

https://www.velkesamolepkynazed.cz/vyhrajte-samolepky-zed-hodnote-1-500-kc-soutez/

Samolepky i do dětských pokojíčků

19.08.2014 15:09

Domov by měl být především místem, kde se cítíte sami sebou, pokud se objevují i minimální náznaky, že tomu tak není, měli byste zpozornět. Samolepky pro děti mohou problém vyřešit během několika hodin

Dětské pokoje - nálepky

Český člověk už se pomalu učí to, co je v zahraničí zcela normální - byddlet v harmonickém prostředí, do kterého se rád vrací. Za tímto účelem začínají lidé využívat služeb interiérových designérů a různých návrhářů. 

Dětské pokojíčky si zaslouží také krásnou dekoraci

Samolepky pro malé děti dokáží velice rychle změnit kompletní dojem z bytu. Známí, kteří k vám přijdou si najednou budou myslet, že se najednou ocitli zcela někde jinde. U někoho jiného. Proč si tedy nezměníte během velice krátké doby celý svůj byt?

Samolepky pro děti z vinylu vypadají na zdi lépe a přirozeněji, často jako malba, avšak je třeba připravit se na to, že jejich pořízení bude znamenat vyšší investici. Samolepky pro děti jsou hitem moderní doby v oblasti nejenom samolepícíích dekorací. 

Bezpečné vinylové motivy

Ne, nejde o žádnou lacinou a nekvalitní náhražku malby nebo tapet. Velké samolepicí dekorace do dětských pokojíčků vyniknout na prázdné zdi bez dalších dekorací a bytových doplňků, taková velikost samolepky bude dominantní v prostoru kam ji budete aplikovat, většinou velikost kolem 1,5m až 2,5m.

Dětské samolepky - proč a kde je vybírat?

18.08.2014 13:33

Český člověk už se pomalu učí to, co je v zahraničí zcela normální - byddlet v harmonickém prostředí, do kterého se rád vrací. Za tímto účelem začínají lidé využívat služeb interiérových designérů a různých návrhářů. Co se však týče dětských nálepek, můžeme se obejít i bez návrhářů. Byt lze zařídit velmi jednoduše a moderně, nebo naopak vkusně zkombinovat větší počet dekorací. 

Mladí lidé si často chtějí byt vyšperkovat netradičně a dodat interiéru nádech extravagance či exotiky. Velmi oblíbenou dekorací, která se již několik let drží v kurzu jsou samolepky pro děti. Pokud chcete dětský pokoj vylepšit a udělat jej více originální, pak jsou nálepky do dětksých pokojů jedním z dobrých způsobů. Taková výzdoba stěn je velmi snadno aplikovatelná a relativně levná. 

Díky velkému výběru samolepek pro děti můžete nalézt správné řešení, jak pro mladé, jak pro větší děti, tak pro dospělé. Samolepka nejde reaplikovat na jinou část zdi, protože lepidlo, které je z druhé strany by ztratilo na síle nebo by samolepka vzala prach, který byl na zdi. Samolepící dekorace pro děti jsou určeny pro interiérovou aplikaci. 

Nalepení samolepky - návod

 

Při aplikaci v exteriéru, má samoleka na zeď velice krátkou životnost cca 14-dnů poté celá sama spadla, byla umístěna na přímém slunci, samolepka, která byla umístěna ve celodenním stínu v exteriéru vydržela jeden rok a již se začíná odlupovat. Tato trvanlivost je dána v použitém lepidle na samolepce. Nálepky mají rozmanité druhy motivů, že je až těžké vybrat ten správný. 

Je však vhodné pořádně promyslet jaký motiv zvolíš a kam ho umístíš, aby to navzájem ladilo a upoutalo to pozornost návštěv. Pokud bys ráda samolepky umístila někam jinam, než na zeď, nevadí. Vy ještě neznáte tyto samolepicí designy? 

Jak vybrat krásné samolepky?

To jste asi posledních několik let nesledovali aktuální trendy v úpravě bytů! Nevadí, nikdy není pozdě to napravit. V nabídce internetového obchodu VelkeSamolepky.cz si svůj motiv najde každý - k dispozici jsou stovky moderních i extravagantních motivů. Pěkným návodem, jak vybrat krásnou samolepicí dekoraci do dětského pokoje najdete na magazínu VelkeSamolepkyNaZed.cz.

Samolepky pro děti pro mladé, motivy pro sportovně zaměřené, květinové vzory pro romantické duše, motivy pro milovníky hudby a nespočet dalších. Máte hezký byt, pokoj, ale rádi inovujete? Rádi měníte staré za nové, modernější nebo jen nechcete mít pořád stejné obrázky na zdi? Chcete tam mít něco, co Vás nadchne? My Vám nabízíme dětské samolepky na zeď, z kterých budete určitě nadšeni.