Dětské samolepky - proč a kde je vybírat?

18.08.2014 13:33

Český člověk už se pomalu učí to, co je v zahraničí zcela normální - byddlet v harmonickém prostředí, do kterého se rád vrací. Za tímto účelem začínají lidé využívat služeb interiérových designérů a různých návrhářů. Co se však týče dětských nálepek, můžeme se obejít i bez návrhářů. Byt lze zařídit velmi jednoduše a moderně, nebo naopak vkusně zkombinovat větší počet dekorací. 

Mladí lidé si často chtějí byt vyšperkovat netradičně a dodat interiéru nádech extravagance či exotiky. Velmi oblíbenou dekorací, která se již několik let drží v kurzu jsou samolepky pro děti. Pokud chcete dětský pokoj vylepšit a udělat jej více originální, pak jsou nálepky do dětksých pokojů jedním z dobrých způsobů. Taková výzdoba stěn je velmi snadno aplikovatelná a relativně levná. 

Díky velkému výběru samolepek pro děti můžete nalézt správné řešení, jak pro mladé, jak pro větší děti, tak pro dospělé. Samolepka nejde reaplikovat na jinou část zdi, protože lepidlo, které je z druhé strany by ztratilo na síle nebo by samolepka vzala prach, který byl na zdi. Samolepící dekorace pro děti jsou určeny pro interiérovou aplikaci. 

Nalepení samolepky - návod

 

Při aplikaci v exteriéru, má samoleka na zeď velice krátkou životnost cca 14-dnů poté celá sama spadla, byla umístěna na přímém slunci, samolepka, která byla umístěna ve celodenním stínu v exteriéru vydržela jeden rok a již se začíná odlupovat. Tato trvanlivost je dána v použitém lepidle na samolepce. Nálepky mají rozmanité druhy motivů, že je až těžké vybrat ten správný. 

Je však vhodné pořádně promyslet jaký motiv zvolíš a kam ho umístíš, aby to navzájem ladilo a upoutalo to pozornost návštěv. Pokud bys ráda samolepky umístila někam jinam, než na zeď, nevadí. Vy ještě neznáte tyto samolepicí designy? 

Jak vybrat krásné samolepky?

To jste asi posledních několik let nesledovali aktuální trendy v úpravě bytů! Nevadí, nikdy není pozdě to napravit. V nabídce internetového obchodu VelkeSamolepky.cz si svůj motiv najde každý - k dispozici jsou stovky moderních i extravagantních motivů. Pěkným návodem, jak vybrat krásnou samolepicí dekoraci do dětského pokoje najdete na magazínu VelkeSamolepkyNaZed.cz.

Samolepky pro děti pro mladé, motivy pro sportovně zaměřené, květinové vzory pro romantické duše, motivy pro milovníky hudby a nespočet dalších. Máte hezký byt, pokoj, ale rádi inovujete? Rádi měníte staré za nové, modernější nebo jen nechcete mít pořád stejné obrázky na zdi? Chcete tam mít něco, co Vás nadchne? My Vám nabízíme dětské samolepky na zeď, z kterých budete určitě nadšeni.