Samolepky pro děti - tipy na motivy

01.09.2014 15:58

Dnes se podíváme na konkrétní dětské samolepky na zeď, které můžete svému roztomilému dítku pořídit do děstkého pokojíčku. Vystavte mu například pohádkový svět s hrady, zámky, princeznami, draky, vílami, trpaslíky a rytíři - a použijte tyto nástěnné dekorace jako prvky ve vyprávěných pohádkých příbězích. Ukažte jim, že jejich pohádkové oblíbené postavy jsou mu neustále nablízku a ochraňují ho před zlou královnou a nepřátelskými bytostmi z celého širého pohádkového světa.

Pohádkové designy pro každé dítě

Nejdříve krátce o dětských nálepkách na zeď, které si můžete doma nalepit naprosto sami - nepotřebujete k tomu profesionála ani speciální nářadí - vystačíte si s vlastními rucemi.

Jak nalepit samolepky na stěnu? NÁVOD

Aplikace samolepky je jednoduchá. Po vyjmutí z obalu ji nalepíte na vybrané suché, čisté a odmaštěné místo. Pokud se Vám samolepka přestane líbit, jednoduše ji opět sloupnete. Velkou výhodou je to, že tyto samolepky nepoškodí povrch, na který jsou nalepeny. Můžete je tak odstranit bez jakýchkoliv následků nebo je snadno vyměnit za nové. 

V nabídce jsou různě veliké i různě složité motivy. samolepky si vybírá v poslední době velké množství zákazníků k výzdobě svého bytu, domu či kanceláře, výjimkou nejsou ani hotely a nemocnice. Útulnost je přeci jedním z nejdůležitějších faktorů, který by se neměl podceňovat. K čemu je mít domov, kde se necítíte? 

Raději jděte opačnou cestou, pořiďte si samolepky podle svého vkusu. samolepky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, takže při správném nalepení na zdi vydrží opravdu dlouhou dobu. Jedná se o produkty, které jsou cenově dostupné a přitom jde o velmi pěkný designový prvek, který celý prostor prozáří a dodá mu nový rozměr. 

Potřeba odlišit se nějakým způsobem od ostatních není jen otázkou oblečení, hudby, či vizáže jednotlivců, ale každý z nás chce odlišit i svou domácnost od ostatních odlišit, cítit se v ní příjemně a vystavovat na obdiv návštěvníkům. Proto se v tomto příspěvku podíváme na to, jakým způsobem můžete změnit pomocí samolepky každou místnost ve Vaší domácnosti v naprosto jedinečnou, moderní a přitom levně… 

Samolepky představují cenově dostupné řešení výzdoby interiéru. Výhodou je možnost výběru z obrovského množství motivů, takže každý si přijde na své. Možná se ptáte čím je náš obchod jiný od ostatních obchodů, které nabízí samolepky? Nasloucháme zákazníkům, řešíme jejich individuální potřeby a snažíme se každému poradit. To je hrozně důležité v záplavě různých obchodů, které nabízí různě pojmenované samolepící dekorace..