Tipy pro dětské pokojíčky

30.09.2014 13:06

https://www.velkesamolepky.cz/kostky-001Jak vybrat nejkrásnější dekorace do dětských pokojíčků, aby pomáhaly rozvíjet fantazii našich "malých"? Jak zajistit, že vybrané dekorace budou bezpečné pro dítě - nejenom minimalizováním možnosti je přímo zranit (například pádem), ale neohrožovat například v podobě chemické stálosti a vyrobení z kvalitních materiálů? Jak vybrat takové dekorace do pokojíčku vašeho malého? To si povíme dnes.

Dekorace v podobě koberce pro děti

A začneme hned od základů. Nejjendodušší dekorací bude pěkný koberec - třeba v podobě obrovitého města s trávníky, silnicemi, autíčky, radnicí, heliportem, nemocnicí a hasičárnou. Jistě je znáte i vy. Takové krásné koberce jsme si jako malí přáli nejspíše všichni. Však s nimi byla veliká zábava. Začněte tedy s výzdobou pěkně od spoda. Pokračujme teď výše.

Samolepky na stěnu i pro děti

Nesmíme zde samozřejmě opomenout i samolepky, kterým se věnujeme ve většině našich článků na tomto pidimini blogu o dětských výzdobách. Samolepky je nutné vybírat takové, které jsou materiálově TOP (bez chemických příměsí a bezpečné pro děti!) a nejdou lehce odlepit ze stěny - všichni totiž víme jak jsou naši malí neskutečně zvídaví a snaží se prozkoumat vše. I to, jak vypadá stěna pod nalepenou samolepkou. 

A je jedno, že je nádherná, barevná a v podobě jeho oblíbeného zvířátka. Zde bych vám mohla doporučit shop VelkéSamolepky.cz - používají ověřené PVC kvalitní fólie (jsou certifikované a nehořlavé) a také solidní dávku samolepek. Máme od nich už 4 kousky a vždy spokojenost. Jen by mohli mít trochu nižší ceny - ale za kvalitu a bezpečí mého dítka to ráda dám:)